dijous, 15 de desembre del 2011

L'EMU manté la inversió al 2012 amb 4 milions d'euros en obres del Pla de Barris

El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal d'Urbanisme ha aprovat la proposta de pressupost per al proper any 2012, en el qual destaca el manteniment de l'activitat en el proper exercici. En el pressupost presentat avui per la presidenta de l'EMU, Marta Camps, destaca la previsió de despesa de gairebé 4 milions d'euros destinats, bàsicament, als dos plans de barri, Centre Històric i Portal de la Magdalena-Noguerola.
A més, en el marc del Pla de Barris del Portal de la Magdalena-Noguerola, properament s'iniciaran una sèrie d'actuacions a la zona entre la Rambla Ferran i l’Avinguda del Segre, com són la reurbanització dels carrers Riu i General Brito, la millora de la plaça Sanaüja i la reforma i ampliació de la plaça ubicada entre el carrer General Britos, el carrer del Riu i Maria Sauret. Aquestes actuacions permetran millorar l’accessibilitat per als vianants, configurar nous eixos entre l'avinguda del Segre i Rambla Ferran, renovar tots els serveis i l'enllumenat i instal·lar nou mobiliari urbà.
La millora del carrer del Riu el transformarà en un vial prioritari per als vianants entre la Rambla Ferran i el parc dels Camps Elisis mitjançant la construcció de plataforma única, és a dir voreres i calçada a la mateixa alçada separades amb pilones, com ja s’ha fet en la resta de carrers de l’entorn en els quals s’ha actuat.
La plaça Sanaüja, per la seva banda, canviarà totalment la seva fisonomia actual, ja que es reformarà íntegrament, es farà accessible i s'ampliarà cap a Maria Sauret i Alcalde Fuster, a més de renovar la jardineria i l'enllumenat.
Notícies de la Paeria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada