dimarts, 20 de desembre del 2011

La Paeria aprova el projecte per reformar la plaça Sanaüja

En el marc del Pla de Barris del Portal de la Magdalena-Noguerola, l’EMU traurà aquesta actuació a licitació, que permetrà ampliar i millorar l’accessibilitat per als vianants, renovar tots els serveis i instal·lar nou mobiliari urbà.
La reurbanització de la plaça Sanahuja, amb una superfície total de 1.324 metres quadrats, pretén pacificar creant una zona que sigui prioritària per als vianants, en el qual es col·locarà mobiliari urbà, nou enllumenat i es redefiniran els espais verds existents.
Aquesta actuació millorarà l’accessibilitat ja que es canviarà tot el paviment de l’àmbit per llamborda de formigó de tres colors (Teneré, Òxid i Boira). A més, es renovarà la xarxa d’enllumenat amb nous punts de llum amb columnes de 4,50 i 8,00 metres d’alçada.  col·locaran 15 bancs i cadires, 4 papereres i una font. El projecte inclou la creació de jardineres amb una superfície total de 145 metres quadrats, en les quals es plantaran arbustives de flor. Es mantindrà l’arbrat existent, retirant els que estiguin malmesos, i se’n plantaran 11 de nous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada