dissabte, 1 d’octubre del 2011

Nova escala al carrer Lluís Roca per accedir al pont de Príncep de Viana.

En el marc de les obres d’ampliació i condicionament de la plaça de l’Estació que està duent a terme Adif, a petició de l'Ajuntament de Lleida, s’ha construït una escala d’accés que enllaça al pont de Príncep de Viana amb el carrer Lluís Roca. Així, s’evita que els vianants hagin de passar per la rampa d’accés dels vehicles.
Paral·lelament, l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries està a punt de finalitzar l’actuació a la plaça, que compten amb un pressupost de 386.494 €, amb la qual cosa s’acabarà la urbanització de la zona per guanyar espai per als vianants. A més, també s’ha instal·lat una marquesina de 12 metres de longitud a la parada de taxis, amb una estructura metàl·lica i tancaments de vidres.
Cal destacar que l’Ajuntament de Lleida va reurbanitzar el carrer Lluís Roca, en el marc del Pla de Barris del Portal de la Magdalena Noguerola, en què es van fer les voreres més àmplies, es va col·locar nou enllumenat i es va reasfaltar tota la calçada.
Així mateix, recentment la Paeria va millorar l’enjardinament de la plaça de l’Estació, amb la col·locació de dues jardineres de fusta, amb tres guies d’alçada i de 20m2 cadascuna. En aquestes jardineres, s’hi ha plantat flors de temporada i arbustiva i s’hi ha incorporat un mecanisme de reg automatitzat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada