dimarts, 29 de novembre del 2011

La Paeria aprova els projectes de reurbanització dels carrers Riu i General Brito

tacionsEn el marc del Pla de Barris del Portal de la Magdalena-Noguerola, l’EMU traurà aquestes actuacions a licitació, que permetran millorar l’accessibilitat per als vianants, renovar tots els serveis i instal·lar nou mobiliari urbà.
La reurbanització del carrer del Riu es completarà amb la millora de la plaça que hi ha en la cruïlla d’aquest carrer amb els carrers General Brito i Maria Sauret, que comprèn un àmbit d’actuació de 1.100 metres quadrats. El paviment d’aquest nou espai serà de llamborda de formigó de tres colors (Teneré, Òxid i Boira) i el paviment de la vorera serà amb llamborda gris. A més, es renovarà l’enllumenat amb nous punts de llum amb columnes d’alçades que variaran entre els 5 i els 9 metres i es col·locaran 4 bancs i cadires, 2 papereres, pilones i 21 cubs de formigó que també actuaran com a límits de la plaça. L’actuació contempla la plantació d’arbrat.
Properament, l’Ajuntament de Lleida traurà a licitació dos projectes més que completaran aquests, com són la reforma de la plaça Sanaüja i l’ampliació de la vorera del carrer General Brito amb la intersecció amb l’avinguda del Segre, on es crearà una nova placeta. També, a l’avinguda del Segre (entre la plaça Sanaüja i el carrer Lluís Roca) es milloraran les parts de voreres degradades i es faran els rebaixos per fer tots els passos de vi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada