divendres, 18 de febrer del 2011

La Paeria inicia el taller familiar “Fem dissabte” a les Adoberies

Aquesta activitat didàctica, que està dirigida a nens i nenes de 5 a 12 anys, s’emmarca dins del Pla de Barris de Portal de la Magdalena-Noguerola.

L’Ajuntament de Lleida, a través de l’Empresa Municipal d’Urbanisme i en el marc del Pla de Barris Portal de la Magdalena-Noguerola, inicia demà el taller familiar i didàctic “Fem dissabte” a les Adoberies de Lleida. Aquesta activitat, que va dirigida a nens i nenes amb edats compreses entre els 5 i els 12 anys, pretén donar a conèixer la història i la riquesa cultural de la ciutat a través de l’ofici dels antics adobers que vivien a Lleida al segle XIII.

El taller “Fem dissabte”, que és gratuït i que té places limitades, es farà demà, el 12 de març, el 9 d’abril, el 14 de maig i l’11 de juny, des de les 11 a les 12.15 h. L’activitat consisteix en un recorregut per les restes de les adoberies, introduint conceptes bàsics per conèixer què és una adoberia, quines pells s’adobaven a les adoberies, com vivien els adobers i quins objectes es fabricaven amb les pells adobades. Els nens i nenes, a més, pintaran un dibuix de les adoberies i la casa de l’adober o retallaran animals dels que els adobers feien servir les seves pells.

Per reservar cal adreçar-se a Les Adoberies – Oficina Pla de Barris Portal de la Magdalena-Noguerola, a la Rambla de Ferran, 9. Telèfon 973225428

Notícia de la Paeria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada