divendres, 9 de setembre del 2011

Ja estan en marxa les obres de la Baixada de la Trinitat

El projecte consisteix en substituir el paviment per lloses de formigó com les que hi ha a l’Eix Comercial en el tram superior, concretament entre els carrers Carme i Blanquers, tot i que mantenint les escales, on es col·locaran peces massisses de granit. Des del carrer Blanquers fins a la Rambla Ferran es permetrà un trànsit mixt de vehicles i vianants, tot eliminant la configuració actual i s’hi construirà plataforma única, és a dir vorera i calçada a la mateixa alçada amb lloses de granit.
Un altre dels punts importants de la reforma de la Baixada de la Trinitat és la restauració de la font del Governador, que data del 1789 i és d’estil barroc classicista. La font serà netejada i consolidada i els murs laterals també seran tractats amb aigua a pressió per eliminar-ne restes de morter degradat i impureses, i s’hi aplicarà un herbicida. A més, es col·locarà un polsador a la base de la font, es netejaran els murs laterals i es restauraran les baranes existents.
El projecte preveu renovar tant el sanejament i les conduccions d'aigua potable com la il·luminació pública. S’hi plantaran 5 arbres equipats amb reg i es col·locaran 4 jardineres amb 50 unitats de plantes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada