dijous, 1 de març del 2012

L’alumnat del Príncep de Viana planta 4 nous arbres al pati de l’escola

En el marc de l’Agenda 21, en la qual enguany hi participa per primera vegada, i dins de les actuacions de millora de “Models de pati d’escola”.
El regidor de Medi Ambient i Horta, Josep Barberà, ha participat juntament amb l’alumnat del col•legi Príncep de Viana en la plantada de cinc nous arbres al pati del centre escolar. Aquesta actuació s’emmarca dins de l’Agenda 21, en la qual el centre hi participa per primera vegada, i dins de les actuacions de millora de “Models de pati d’escola.
Josep Barberà ha destacat la col•laboració entre petits i grans durant la plantada. En aquest sentit, el regidor ha explicat que “els mateixos nens i nenes han triat la varietat d’arbres que volen per al pati de la seva escola”.
Cal recordar que el curs passat ja es va fer la plantació d’un lledoner i, aquest any, amb l’objectiu de millorar el pati i la biodiversitat, l’escola va proposar plantar les següents espècies: 2 unitats d’Auró de Noruega, 1 Rosa de Síria o Altea, 1 unitat de Llentiscle xinès i 1 ametller.
L’Escola Príncep de Viana participa a l’Agenda 21 am el projecte “Jardí híbrid”. En diferents palots, que han estat aportats per la Regidoria de Medi Ambient, es plantaran hortalisses, plantes aromàtiques, flors de temporada, bulbs, etc. per tal de fer un pati més atractiu i agradable i, alhora, fer del pati un espai educatiu i aprenentatge.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada