dijous, 28 de juliol del 2011

Balanç primer any de l'Oficina Pla de Barris

Ja fa un any que l'oficina del Pla de Barris funciona. Hem atès un total de 1493 consultes vinculades a diferents temes. La feina més destacada de l'oficina és l'orientació laboral que oferim a les persones que busquen feina i així hem ajudat a 831 persones a buscar-la, de les que 210 són usuàries habituals d'aquest servei i 25 han trobat feines temporals.
Hem ofert cursos de formació. A més dels cursos "clàssics" de conversa en català o diferents tallers d'informàtica, hem realitzat amb molt d'èxit un curs de Conductor de carretons elevadors i altre d'Ajudant de cuina per tal de que els nostres usuaris obtinguessin el Carnet de conductor de carretons elevadors i el Carnet de Manipulació d'aliments i poder optar a millors llocs de treball.
També hem atès un total de 95 consultes directament vinculades al Projecte del Pla de Barris: temes relacionats amb comunitats de veïns, ajuts per treure barreres arquitectòniques o consultes tècniques relacionades amb les obres dels diferents carrers del barri.
Moltes gràcies a tots i esperem anar creixent al llarg dels pròxims anys!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada