dimecres, 8 de juny del 2011

Nou ascensor a la plaça Sant Joan

La nova infraestructura, que soluciona definitivament l’accessibilitat de la plaça, salva un desnivell de 10 metres fins arribar al Canyeret i també s’han millorat les escales del “flam” fent-les més amples perquè serveixin com a graderia.
La construcció d’aquest nou ascensor, que és transparent, panoràmic i té accés a peu pla de la plaça, darrere del “flam” i una única parada a l’alçada del carrer Canyeret, és una actuació inclosa en el Pla de Barris Portal de la Magdalena-Noguerola.
A més del nou ascensor, també s’han remodelat una part dels esglaons del flam per convertir-los en una graderia més ampla que potenciïn la funció de la plaça com a Àgora, com un espai en el qual se celebren diversos actes i esdeveniments culturals, artístics i socials. Així, els esglaons s’han folrat amb una estructura de fusta perquè la gent que acudeixi a la plaça pugui asseure-s’hi més còmodament i també s’han col•locat més baranes. Al lloc on hi havia la passarel•la que anava des de la part alta de les escales fins a l’accés al Canyeret, s’ha construït una altra passarel•la més estreta per deixar espai per al nou ascensor. En aquest sentit, s’ha habilitat una altra passarel•la que connecta l’ascensor amb el nivell del carrer del Canyeret.
Notícies de la Paeria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada